Barnmorska i Karlshamn

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Karlshamn - guide till alla barnmorskor i Karlshamn hittar du på denna sida. Om du i Karlshamn är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Karlshamn hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Karlshamn. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 5 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Karlshamn registrerade.

Barnmorska i Karlshamn

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Karlshamn.

Brunnsgårdens Vårdcentral
Erik Dahlbergsvägen 30C
37437 KARLSHAMN


Brunnsgårdens jourcentral
Erik Dahlbergsv. 30 C
37437 KARLSHAMN


Kvinnohälsovårdsmottagning Karlshamn
Länsmansvägen 1
37441 KARLSHAMN


Samaritens vårdcentral
Länsmansvägen 1
37441 KARLSHAMN


Läkarhuset I Karlshamn
Kungsgatan 44
37436 KARLSHAMN
Förlossning i Karlshamn

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Karlshamn hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Karlshamn ovan.

Barnmorskefakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Här hittar du mer information om Karlshamn om du vill veta om annat än om barnmorskor i Karlshamn. I Karlshamn fann vi totalt 5 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Karlshamn. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Karlshamn som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Blekinge.