Barnmorska i Falun

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Falun - guide till alla barnmorskor i Falun hittar du på denna sida. Om du i Falun är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Falun hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Falun. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 6 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Falun registrerade.

Barnmorska i Falun

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Falun.

Vårdcentral Tisken
Myntgatan 8
79151 FALUN


Vårdcentral Norslund-Svärdsjö, Mottagning Norslund
Kopparvägen 29
79142 FALUN


Falu vårdcentral Kaserngården
Södra Mariegatan 18
79170 FALUN


Vårdcentral Britsarvet
Norra järnvägsgatan 18
79135 FALUN


Familjecentralen Elsborg
Stureg. 30
79151 FALUN


Femcap Scandinavia
Lustigknoppsvägen 6B
79137 FALUN
Förlossning i Falun

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Falun hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Falun ovan.

Barnmorskefakta om Falun

I Falun finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Här hittar du mer information om Falun om du vill veta om annat än om barnmorskor i Falun. I Falun fann vi totalt 6 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Falun. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Falun som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Dalarna.