Barnmorska i Mora

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Mora - guide till alla barnmorskor i Mora hittar du på denna sida. Om du i Mora är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Mora hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Mora. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 4 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Mora registrerade.

Barnmorska i Mora

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Mora.

Barnavårdscentral Mora Vårdcentral
Mora Lasarett
79285 MORA


Barnhälsovården Mora
Fridhemsgatan 9A
79230 MORA


Distriktssköterskemottagning Venjan Mora Vårdcentral
Mora Lasarett
79285 MORA


Mödravårdscentral Mora Vårdcentral
Mora Lasarett
79285 MORA
Förlossning i Mora

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Mora hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Mora ovan.

Barnmorskefakta om Mora

I Mora finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Mora.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Här hittar du mer information om Mora om du vill veta om annat än om barnmorskor i Mora. I Mora fann vi totalt 4 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Mora. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Mora som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Dalarna.