Barnmorska i Krokom

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Krokom - guide till alla barnmorskor i Krokom hittar du på denna sida. Om du i Krokom är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Krokom hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Krokom. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 3 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Krokom registrerade.

Barnmorska i Krokom

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Krokom.

Barnmorskemottagning Krokoms hälsocentral
Genvägen 5
83531 KROKOM


Krokom hälsocentral
Genvägen 5
83531 KROKOM


Barnavårdscentral Krokom hälsocentral
Genvägen 5
83531 KROKOM
Förlossning i Krokom

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Krokom hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Krokom ovan.

Barnmorskefakta om Krokom

I Krokom finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Här hittar du mer information om Krokom om du vill veta om annat än om barnmorskor i Krokom. I Krokom fann vi totalt 3 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Krokom. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Krokom som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Jämtland.