Barnmorska i Läckeby

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Läckeby - guide till alla barnmorskor i Läckeby hittar du på denna sida. Om du i Läckeby är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Läckeby hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Läckeby. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 0 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Läckeby registrerade.

Barnmorska i Läckeby

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Läckeby.Förlossning i Läckeby

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Läckeby hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Läckeby ovan.

Barnmorskefakta om Läckeby

I Läckeby finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Här hittar du mer information om Läckeby om du vill veta om annat än om barnmorskor i Läckeby. I Läckeby fann vi totalt 0 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Läckeby. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Läckeby som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Kalmar.