Barnmorska i Vissefjärda

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Vissefjärda - guide till alla barnmorskor i Vissefjärda hittar du på denna sida. Om du i Vissefjärda är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Vissefjärda hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Vissefjärda. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 0 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Vissefjärda registrerade.

Barnmorska i Vissefjärda

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Vissefjärda.Förlossning i Vissefjärda

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Vissefjärda hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Vissefjärda ovan.

Barnmorskefakta om Vissefjärda

I Vissefjärda finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Vissefjärda.

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Här hittar du mer information om Vissefjärda om du vill veta om annat än om barnmorskor i Vissefjärda. I Vissefjärda fann vi totalt 0 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Vissefjärda. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Vissefjärda som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Kalmar.