Barnmorska i Hortlax

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Hortlax - guide till alla barnmorskor i Hortlax hittar du på denna sida. Om du i Hortlax är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Hortlax hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Hortlax. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 0 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Hortlax registrerade.

Barnmorska i Hortlax

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Hortlax.Förlossning i Hortlax

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Hortlax hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Hortlax ovan.

Barnmorskefakta om Hortlax

I Hortlax finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Här hittar du mer information om Hortlax om du vill veta om annat än om barnmorskor i Hortlax. I Hortlax fann vi totalt 0 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Hortlax. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Hortlax som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Norrbotten.