Barnmorska i Sangis

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Sangis - guide till alla barnmorskor i Sangis hittar du på denna sida. Om du i Sangis är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Sangis hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Sangis. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 0 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Sangis registrerade.

Barnmorska i Sangis

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Sangis.Förlossning i Sangis

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Sangis hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Sangis ovan.

Barnmorskefakta om Sangis

I Sangis finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Här hittar du mer information om Sangis om du vill veta om annat än om barnmorskor i Sangis. I Sangis fann vi totalt 0 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Sangis. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Sangis som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Norrbotten.