Barnmorska i Salbohed

Hitta duktig och erfaren barnmorska i Salbohed - guide till alla barnmorskor i Salbohed hittar du på denna sida. Om du i Salbohed är i behov av en barnmorska som kan hjälpa dig med förlossning eller ge råd och tips innan, under eller efter en graviditet i Salbohed hittar du här alla barnmorskor och deras mottagningar eller arbetsplatser som du kan ta kontakt med inför graviditet och förlossning i Salbohed. Sammanlagt finns det i vår katalog just nu 0 arbetsplatser och mottagningar med barnmorskor i Salbohed registrerade.

Barnmorska i Salbohed

Nedan kan du ta del av alla arbetsplatser, kliniker och mottagningar med barnmorskor i Salbohed.Förlossning i Salbohed

Om du letar efter ett ställe för att utföra en förlossning i Salbohed hittar du sannolikt flera exempel från listan över kliniker och mottagningar med barnmorskor i Salbohed ovan.

Barnmorskefakta om Salbohed

I Salbohed finns det barnmorskor som du kan kontakta och nedan hittar du en del överig information om orter Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Här hittar du mer information om Salbohed om du vill veta om annat än om barnmorskor i Salbohed. I Salbohed fann vi totalt 0 kliniker och mottagningar med barnmorskor att välja mellan när du behöver hjälp med t.ex. förlossning i Salbohed. Om du har svårt att hitta en lämplig barnmorska i Salbohed som du vill kontakta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra barnmorskor i Västmanland.